Els col·legis La Nativitat de Burjassot i Sant Bartolomé de Godella aconsegueixen 73 donacions de sang en la campanya ‘Sang Valentí Diocesà”

22 febrer 2022|Burjassot

Sang Valenctí diocesà

Ha sigut un èxit de seguiment i de participació. Els col·legis La Nativitat de La nostra Senyora de Burjassot i el Sant Bartolomé de Godella han culminat la seua participació en el projecte “Sang Valentí Diocesà” aconseguint un total de 73 donacions de sang en la jornada de donació que tots dos centres van dur a terme, a la Casa de Cultura de Burjassot, dilluns passat 14 de febrer, Dia de Sant Valentí. El projecte “Sang Valentí Diocesà” s’ha dut a terme conjuntament amb altres 32 centres de l’Arxidiòcesi de València, mitjançant diferents jornades de donació de sang, emmarcades en la campanya general “Donanters, la xarxa més social” de la Conselleria de Sanitat.

David Berrocal, director de la Nativitat, s’ha mostrat molt satisfet en haver aconseguit, només en un matí, “73 donacions, de les quals 53 han sigut de donants habituals i 20 corresponen a persones que han donat sang per primera vegada. Ens alegra haver pogut contribuir, des del nostre col·legi i en companyia de la família del Sant Bartolomé, al fet que una vintena de persones s’hagen animat a donar sang per primera vegada”. Un dels donants habituals va ser Rafa García, alcalde de Burjassot, qui també es va acostar a donar sang, aprofitant la jornada de “Sang Valentí Diocesà”.