Els dies 22 i 23 de maig visita Burjassot la Campanya “Recicla els teus aparells”

17 maig 2019|Burjassot

Des de 22/05/2019 fins a 23/05/2019

recicla tus aparatos

Per quart any consecutiu, arriba a Burjassot la Campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa de la Generalitat Valenciana que té com a objectiu, a més de conscienciar i informar la ciutadania, implicar-se en la recollida del major nombre de tones d’aparells elèctrics i electrònics en el municipi per a garantir el seu correcte reciclatge.

La campanya arriba a Burjassot de la mà de la regidoria de Medi Ambient, dirigida per Lluna Àrias, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.

Un equip d’informadors amb bicicleta recorreran diferents carrers de Burjassot, els dies 22 i 23 de maig, informant els ciutadans i ciutadanes sobre la importància del reciclatge d’aquest tipus d’articles de petita o mitjana grandària, com pot ser un telèfon mòbil o una batedora, entre molts altres, i els convidaran a buscar-los en els seus domicilis i depositar-los en els remolcs que aquests informadors portaran amb si. A més, participar en aquesta campanya de sensibilització porta amb si la possibilitat de guanyar premis, que s’entregaran als veïns i veïnes del municipi que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes.

El dimecres 22 els informadors amb bicicleta estaran de 10 a 12 en la Plaça de l’Ajuntament, Passeig de Concepción Arenal i Plaza Gómez Ferrer; de 12 a 14 hores pel carrer Pi i Margall i Plaza de la Concòrdia i, ja a la vesprada, de 16 a 18 hores en la Plaça Francisca Navarro i el carrer Lauri Volpi i de 18 a 20 hores en la Carretera de Llíria.

Per part seua, el dia 23 de maig començaran a les 10 del matí en el Barri Escalante, on estaran pels seus carrers fins a les 14 hores. A la vesprada, de 16 a 18 hores recorreran el carrer Mendizábal i Isaac Peral i els seus adjacents i acabaran, de 18 a 20 hores, en el Passeig del *Rajolar, l’Avinguda 1r de Maig i la Carretera de Llíria.

La campanya compta amb la col·laboració de *Ambylamp, *Ecoasimelec, *Ecofimática, *Ecolec, *Ecolum, *Ecotic, *European *Recycling *Platform i Fundació Eco- *Raee’s.

Més informació sobre la campanya en www.reciclatusaparatos.com.