Les divertides emoticones del mòbil passen a la pantalla de la Terrassa d’Estiu de Burjassot amb la pel·lícula “Emoji. La película”

25 juliol 2017|Burjassot

Des de 11/08/2017 fins a 13/08/2017

Emoji

Les rialles estan assegurades el cap de setmana de l’11 al 13 d’agost en la Terrassa d’Estiu de Burjassot, ja que les divertides emoticones que s’usen quotidianament en els telèfons mòbils donaran el salt a la gran pantalla i faran que en el pati de butaques es dibuixen molts somriures.

Aquests especials personatges donen el salt a la pantalla amb Emoji. La película, en la qual els protagonistes habiten en una app cridada Textopolis, una ciutat dinàmica on tots els emojis favorits romanen amb l’esperança de ser triats pels usuaris dels telèfons. En aquest món tots tenen una única expressió facial, a excepció de Gene, un emoji exuberant que va nàixer sense filtre i és capaç de mostrar múltiples expressions.

Totes les sessions seran a les 22:30 hores i el preu de les entrades és de només 4€. Les entrades poden adquirir-se en la taquilla de la Casa de Cultura, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. A més, la Terrassa d’Estiu compta amb màquines expenedores en les quals els assistents al cinema poden adquirir aigua, sucs i refrescs, café i una gran varietat d’aperitius, salats i dolços.

Emoji. La película passarà el testimoni, el cap de setmana del 18 al 21 d’agost, a La Torre Oscura, adaptació cinematogràfica de la saga literària de Stephen King, i Transformers 5, el último caballero.