Els dos “gos parc” de Burjassot, posats a punt i oberts per a l’esplai de les mascotes

7 maig 2020|Burjassot

gos parc

Després de la realització de treballs de desbrossament, neteja i desinfecció per part de la Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament de Burjassot, aquest matí de dijous (7-05-2020) han reobert les seues portes els dos “gos parc” amb què compta Burjassot, un d’ells situat en l’Avinguda María Ros i l’altre en la Plaça Guillem Agulló, al costat de l’entorn de Metròpolis.

Així, des de hui mateix, tots dos “gos parc” obriran cada dia a les 9h del matí i, per a complir amb les normes de sanitat i donades les característiques d’espai de cadascun, el “gos parc “de María Ros admetrà un aforament màxim de dotze persones, en utilització simultània, amb independència dels gossos que porten. El “gos parc” de Guillem Agulló per part seua, més gran, permetrà un aforament màxim de vint persones.

L’Ajuntament de Burjassot sol·licita responsabilitat per part dels amos i propietàries de les mascotes, a l’hora de complir amb la normativa sanitària vigent, que continua imposant el distanciament social, també a l’hora de passejar a l’hora de passejar i jugar amb els peluts de la casa.