“Els Elfkins”, en valencià i la reestrena vint anys després de “Deseando amar”, en la pantalla del cinema Tívoli

18 gener 2021|Burjassot

Des de 23/01/2021 fins a 24/01/2021

Deseando amar

El cinema Tívoli de Burjassot segueix endavant amb la seua cartellera del mes de gener i, el pròxim cap de setmana del dissabte 23 i el diumenge 24, ofereix als seus fidels espectadors i espectadores dues propostes de cinema a tindre en compte. D’una banda, hi haurà dues noves oportunitats per a gaudir de Els Elfkins, ara en la seua versió en valencià. D’altra banda, el públic adult podrà recrear-se amb el visionat, en pantalla gran, de la pel·lícula “Deseando amar”, una de les peces estrela del cinema de principis del segle XXI que ara es reestrena, amb motiu del seu 20 aniversari.

Amb projeccions el dissabte 23 i el diumenge 24 de gener, a les 16:30h, tornen al Tívoli, parlant en valencià “Els Elfkins”, una pel·lícula d’animació per a tots els públics que té com a protagonistes a uns petits éssers d’allò més curiosos. Durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagant-se del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans. Però un bon dia, Helvi, Kipp i Butz decidiran pujar a la superfície de la terra. Després de moltes aventures, Helvi es farà amiga de Teo, un xef pastisser una mica rondinaire que li recordarà a ella i a tots els Elfkins el seu vertader propòsit en la vida, que no és un altre que ajudar als altres.

Com a proposta de la setmana per al públic adult, arriba a la pantalla del Tívoli, la reestrena, amb motiu del seu 20 aniversari de “Deseando amar” (In the mood for *ove), un film que des de la seua estrena es va convertir en una pel·lícula de culte aconseguint consagrar al seu director, Wong Kar Wai com un dels grans creadors contemporanis. No recomanada a menors de 13 anys, i amb una duració de 1h 38’, “Deseando amr” es projectarà tant el dissabte 23 com el diumenge 24, a les 19:30h. Amb aquest llorejat drama romàntic, convertit ja en un clàssic del seté art, el director hongkonés presenta, amb una narració magistral i plans inoblidables, la història de dos amants, Chow i Li-Zhen, que malgrat sentir un amor intens l’un per l’altre, mai podrà materialitzar a causa dels múltiples tabús que els emboliquen a ells i a la societat en què viuen.

La programació del cinema Tívoli de Burjassot s’ha adaptat a les últimes restriccions horàries que han establit el toc de queda a les 22h, almenys fins al pròxim 31 de gener, de manera que les pel·lícules de la segona sessió comencen a les 19:30h, garantint així als espectadors i espectadores que tindran temps de sobres per a tornar a les seues llars, abans de les 22 hores.

Les entrades per a gaudir del cinema en el Tívoli tenen un preu de 4 euros i es recomana adquirir-les telemàticament. La taquilla, per part seua, obrirà 30 minuts abans de l’inici de cada projecció. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.