Los Elfkins i La última gran estafa, noves estrenes al cinema Tívoli

8 gener 2021|Burjassot

Des de 15/01/2021 fins a 17/01/2021

La última gran estafa

Adaptada a les últimes restriccions horàries que ha establit el toc de queda a les 22h, almenys fins al pròxim 31 de gener, la programació del cinema Tívoli de Burjassot segueix endavant i, en l’equador del mes de gener, acosta al públic de la localitat dues noves estrenes per a gaudir, a preu reduït i de manera segura, gràcies al protocol sanitari COVID-19. Així, espectadors i espectadores de totes les edats podran gaudir, del 15 al 17 de gener de “Los Elfkins”, la proposta d’animació per a tots els públics i de “La última gran estafa”, com a opció per a públic adult.

Durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagant-se del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans. Però un bon dia, Helvi, Kipp i Butz decidiran pujar a la superfície de la terra i, després de moltes aventures, Helvi es fa amiga de Teo, un xef pastisser una mica rondinaire que li recordarà a ella i a tots els Elfkins el seu vertader propòsit en la vida, que no és un altre que ajudar als altres. Dirigida per l’alemanya Ute von Münchow-Pohl, aquesta pel·lícula d’animació per a tota la família és un dels últims títols infantils nadalencs que arriben a la cartellera i una de les propostes més apetibles i divertides per a passar una vesprada inoblidable amb els més xicotets de la casa. “Los Elfkins”, tindrà les seues projeccions en el Tívoli el dissabte 16 i el diumenge 17, a les 16:30h.

Com a proposta per a un públic més adult, aqueix mateix cap de setmana arribarà al cinema Tívoli la pel·lícula “La última gran estafa”, una trepidant comèdia d’acció amb un elenc de luxe que, amb una duració de 1h 44’, tindrà les seues projeccions el divendres 15, el dissabte 16 i el diumenge 17, a les 19:30h. El film, dirigit per George Gallo, és un remake de la pel·lícula homònima d’Harry Hurwitz, de 1982. En la trama, Max Barber (Robert De Niro) és un productor de cinema de Hollywood de pel·lícules de sèrie B que, després del fracàs de la seua última cinta, té un deute pendent amb el cap de la màfia local (Morgan Freeman). Així, decideix emprendre un nou projecte produint una pel·lícula amb escenes d’acció d’alt risc, amb l’objectiu de provocar la mort de l’actor principal per a cobrar l’assegurança. Duke Montana (Tommy Lee Jones), una vella estrela deprimida que s’ha donat a la beguda, serà l’actor ideal per a dur a terme l’estafa de Max. No obstant això, els dies de rodatge van passant i, malgrat que Max sotmet a Duke a reptes molt perillosos, no aconsegueix dur a terme el seu pla inicial. Però, paradoxalment, mentre l’actor va sobrevivint escena rere escena, Max està rodant la millor pel·lícula de la seua carrera.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les telemàticament. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.