Els escolars de Burjassot tornen als col·legis per a començar el curs 2022-2023

12 setembre 2022|Burjassot

Tornar a sentir el despertador, estrenar motxilla o aprofitar la del curs passat perquè encara està nova, el “afanya’t o arribarem tard el primer dia” dels pares i les mares, retrobar-se amb els amics, contar-se les vacances, saludar als mestres, traure l’agenda… tornar a començar. Centenars d’escolars de Burjassot s’han enfrontat hui, dilluns 12 de setembre, al seu propi cerimonial de la Tornada a l’Escola. Ho han fet, alguns molt animats, uns altres menys convençuts i tots i totes abrigallats pels seus professors i professores, claustres que, des del passat dia 1, ja estaven en els centres ultimant l’estructura del curs 2022-2023 que hui ha començat a caminar.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha volgut ser present en aquest primer dia de classe, acudint als cinc centres públics de primària de la localitat per a saludar als directores i directores i per a desitjar-los un feliç i tranquil inici de curs. Ho ha fet acompanyat de la regidora d’Educació, Manuela Carrero i de la regidora de Protecció i Drets de la Infància, Yolanda Andrés. També ha acudit Manuel Pérez Menero, regidor responsable de Serveis Municipals, juntament amb el responsable de la Brigada Municipal d’Obres. De fet, la visita institucional també ha servit per a supervisar totes les obres de manteniment i millora que s’han realitzat en els centres escolars, per part de la Brigada Municipal.

A més, aquest primer dia de tornada a les aules, tots els xiquets i xiquetes de primària estan rebent les agendes escolars que ha editat l’Ajuntament de Burjassot, dins del projecte internacional de “La Ciutat de les Xiquetes i els Xiquets”, les quals, a més de servir com a eina d’organització per als alumnes, recull al llarg de les seues pàgines tots els Drets de la Infància.