Els espectacles de carrer tornen a Burjassot amb La banda del otro i el seu ‘Yee-Haw’

19 abril 2022|Burjassot

Des de 24/04/2022 fins a 24/04/2022

Yeehaw 2

El pròxim diumenge 24 d’abril, a les 12.00 hores, la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot s’omplirà de l’entusiasme, l’alegria i els ritmes més característics del vell Oest amb la companyia La banda del otro i el seu espectacle, Yee-Haw.

Aquesta barreja de circ i música arriba amb la programació cultural gratuïta de Burjassot, coordinada des de l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, a través de la Regidoria de Cultura i Joventut, coordinada per Javier Naharros.

Yee-Haw és un crit d’entusiasme, una expressió d’alegria, pura onomatopeia de la felicitat que trasllada al públic al vell Oest…de Andaluisiana! Submergits en un univers musical inspirat en el Country, el Ragtime i el Bluegrass, La banda del otro oferirà un des-con-cert tan especial com ells mateixos. En definitiva, un espectacle de circ on és impossible distingir als músics dels malabaristes, o dels pallassos.

Des de l’any 2015 l’evolució de La Banda del Otro és imparable i, donat l’origen circense del 100% dels seus membres, van donar lloc al naixement del gènere escènic que els caracteritza, el Circountry.

L’any 2016 suposa l’enlairament definitiu i la seua entrada al circuit circense. Després de setmanes de creació i perfeccionament a cavall entre el sud i el nord peninsular, naix Yee-Haw, el primer espectacle d’una hora de la companyia que, després d’estrenar-se en Leioa s’ha passejat pels festivals i places més importants d’Espanya, a més de llocs tan dispars com La Patagònia (l’Argentina), Xile, Bèlgica, Itàlia o Egipte.

I aquest cap de setmana arriba a Burjassot…te’l perdràs?