“Los Japón” i “Toy Story 4” arriben a la Terrassa d’Estiu de Burjassot

8 juliol 2019|Burjassot

Des de 09/07/2019 fins a 14/07/2019

Los japón

Després de l’èxit de “Men In Black International” i “Spiderman: lejos de casa”, la segona setmana de la Terrassa d’Estiu de Burjassot continuarà apostant pel cinema en família. La comèdia espanyola “Los Japón” i l’última pel·lícula de la saga “Toy Story” seran les dues pel·lícules que es projectaran des del dimarts 9 de juliol fins a del diumenge 14. Els horaris de projecció seran tots els dies a les 22.30h.

El dimarts dia 9, dimecres 10 i dijous 11, arriba a la pantalla de la Terrassa d’Estiu “Los Japón”. Dani Rovira i María León protagonitzen aquest film recomanat per a majors de 7 anys. Els guionistes han imaginat un passat històric en el qual l’Emperador japonés es va enamorar d’una sevillana. Ara, el seu descendent i hereu al tron, Paco, haurà de viatjar al país asiàtic per a convertir-se en el nou dirigent. Xocs culturals i lingüístics entre japonesos i andalusos es convertiran en situacions absurdes i còmiques, que provocaran les riallades del públic.

El cap de setmana, del 12 al 14 de juliol, Woody, Buzz i la resta de joguets de “Toy Story 4” aterren a Burjassot. En aquesta nova aventura, s’uneix a la colla de ninots Forky, un nou company que els farà comprendre el gran que pot ser el món per a un joguet. Des del primer episodi de la saga, l’any 1995, “Toy Story” s’ha convertit en una de les joies de la corona de Disney Pixar. Ara, nou anys després de l’última pel·lícula, els joguets que un dia van pertànyer a Andy tornen amb el seu nou lliurament, un film per a tots els públics que promet emocionar a grans i a xicotets.

La setmana del 16 al 21 de juliol, arribaran a la Terrassa d’Estiu “X-Men: Fènix Oscura” i “Yesterday”. Els X-Men s’enfronten a una nova missió de rescat en l’espai, noves aventures per a aquest grup de superherois que podrem gaudir a Burjassot el dimarts 16, dimecres 17 i dijous 18 de juliol. Des del 19 al 21, la música de The Beatles inundarà la Terrassa d’Estiu amb “Yesterday”, una comèdia musical que ret homenatge al grup de rock anglés.

Les entrades de les pel·lícules que es projecten durant l’estiu a la Terrassa, tenen un preu únic de 4 euros, i es poden adquirir tant en taquilla com a través de la web, fent click en el següent enllaç per a l’entrada anticipada de “Los Japón” (http://cultura.burjassot.org/actividades/los-japon/) i en (http://cultura.burjassot.org/actividades/toy-story-4/), per a “Toy Story 4”.