Els màxims representants de les Falles 2020 signen en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament

9 març 2020|Burjassot

Firma Libro de Honor Fallas 2020

Burjassot ha viscut un diumenge carregat d’actes fallers i, entre ells, la signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament ha sigut un dels més solemnes i importants. Les Falleres Majors, Falleres Majors Infantils, presidents i presidenta i els presidents nfantils de les tretze comissions falleres del municipi acudien al Consistori, el passat diumenge 8 de març, a plasmar la seua signatura per a la història de les Falles de Burjassot.

Engalanat per a l’ocasió, l’Ajuntament acollia aquest emotiu acte en el qual les diferents comissions van ser rebudes per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia Cortés.

Després d’entregar el “Llibret” i nomenar a l’alcalde Faller d’Honor de les tretze comissions, cadascun dels representants va anar posant la seua dedicatòria i la seua signatura en el Llibre d’Honor per a, posteriorment, i després de les paraules de l’alcalde, fer-se la foto de grup que ha quedat de record de tan important acte i que ja forma part de la història del municipi.