Els majors de Burjassot coneixeran el món de la dansa amb els tallers d’Espai LaGranja

24 octubre 2022|Burjassot

Espai LaGranja, el centre de mediació i recursos per a la dansa de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Javier Naharros, està desenvolupant un nou projecte per a donar a conéixer el món de la dansa en el municipi.

Em les darreres setmanes, en Espai La Granja, s’han desenvolupat jornades en les quals han participat diferents col·lectius de Burjassot i, al novembre, el protagonisme serà per als majors del municipi. Comptant també amb la col·laboració de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, Espai LaGranja celebrarà un taller per als majors del municipi el dia 7 de novembre, de 10.00 a 12.00 hores en la seua seu, l’entrada a la qual està a la Plaça de la Casa de Cultura.

Aquelles persones que desitgen gaudir d’aquest taller, guiat pel coreògraf Vicent Gisbert, qui farà que els participants s’expressen a través de la dansa contemporània, poden apuntar-se en la directiva dels centres socials de la Granja, Tierno Galván, Vila del Pilar i Bailén.

En la sessió, adaptada a les persones que acudisquen, es treballarà amb el cos i el moviment per a, entre tots i totes, ballar i aconseguir una experiència nova i plaent que ajude a experimentar i entendre què és la dansa.