Els majors de Burjassot podran gaudir del Balneari de Montanejos a un preu reduït

15 gener 2019|Burjassot

balneario montanejos 2

L’equip de Convivència i 3a Edat de l’Ajuntament de Burjassot, coordinat des de la regidoria de Serveis Socials dirigida per Amparo Palanca, està informant els majors del municipi de l’oferta que el Balneari de Montanejos té per a ells durant el mes de maig.

Els majors del municipi que complisquen els requisits del programa tindran l’oportunitat de visitar i gaudir de les instal·lacions, serveis i tractaments del Balneari de Montanejos a un preu reduït, del 9 al 16 de maig.

Així, en aquesta ocasió, el Balneari ofereix l’oportunitat de passar 8 dies/7 nits per un preu aproximat de 155,30 euros. Preu que inclou l’autobús d’anada i volta, l’allotjament en règim de pensió completa, la consulta mèdica, el tractament termal en el balneari i les consultes de seguiment.

Per a obtindre informació sobre l’oferta i els requisits per a poder beneficiar-se d’aquesta, els interessats poden dirigir-se al Centre Social Tierno Galván o bé telefonar al 96 390 45 82 on el personal tècnic de l’àrea els donarà totes la informació pertinent. Les inscripcions poden fer-se efectives fins al 22 de febrer.