Els majors de Burjassot podran gaudir del programa de termalisme en el Balneari de Montanejos a un preu reduït

13 gener 2020|Burjassot

L’equip de dinamització de la tercera edat de l’Ajuntament de Burjassot, coordinat des de la regidoria de Majors, dirigida per la regidora Mª Ángeles Navarro, està informant els majors del municipi de l’oferta que el Balneari de Montanejos té per a ells durant el mes de maig. Una oferta molt assequible gràcies al conveni que el Consistori té amb el citat Balneari.

Així, els majors del municipi que complisquen els requisits del programa tindran l’oportunitat de visitar i gaudir de les instal·lacions, serveis i tractaments del Balneari de Montanejos del 15 al 22 de maig.

Així, en aquesta ocasió, el Balneari ofereix l’oportunitat de passar huit dies i set nits per 155,30 euros; preu que inclou tres tractaments hidrotermals diaris, el programa d’animació saludable, allotjament en habitació doble en règim de pensió completa, a més de la visita mèdica personalitzada.

Per a obtindre informació sobre l’oferta i els requisits per a poder beneficiar-se d’aquest viatge, les persones interessades poden dirigir-se al Centre Social de Tierno Galván o bé telefonar al 96 390 45 82 i el personal tècnic de l’àrea s’encarregarà de proporcionar totes les dades. Les inscripcions podran fer-se efectives fins al 14 de febrer.