Les millors estrenes de cinema es traslladen al juliol a la Terrassa d’Estiu

27 juny 2018|Burjassot

Des de 06/07/2018 fins a 08/07/2018

Súper Agente Canino

A partir del pròxim divendres 6 de juliol, les estrenes de cinema més refrescants de l’estiu 2018 es traslladen a l’Auditori de la Casa de Cultura on obrirà, una any més, la Terrassa d’Estiu de Burjassot. Finalitzada la temporada a la sala del cinema Tívoli, arriba el moment de gaudir de bones pel·lícules d’estrena en cap de setmana, però ara a l’aire lliure, en el marc de les nits estivals i també amb la possibilitat de sopar, prendre un refresc, una copa o un gelat, en la Cafeteria Casa de Cultura.

Del 6 al 8 de juliol, l’encarregat de donar per inaugurada la Terrassa d’Estiu serà “Superagente Canino”, el protagonista d’una comèdia ideal per a públic familiar protagonitzada per l’oficial caní Max, un solitari gos policia que treballa al costat del seu company humà Frank (Will Arnett). Tots dos estan investigant el segrest d’un xicotet ós panda per una xarxa il·legal de comerciants d’animals i han rebut un bufe: l’organització criminal planeja vendre l’animal a un prestigiós espectacle. Per a resoldre aquest complicat cas i rescatar al panda hauran de deixar a un costat la seua actitud dominant i aprendre a treballar com a companys. “Superagente Canino”, pel·lícula recomanada per a xiquets a partir de 10 anys, es projectarà a la Terrassa d’Estiu el 6, el 7 i el 8 de juliol, a les 22:30h, a la Terrassa d’Estiu.

Del 13 al 15 de juliol, a les 22:30h, la pel·lícula que arribarà a Burjassot serà “El mundo es suyo”, una comèdia espanyola que arriba a Burjassot per a afegir humor a les nits de cinema d’Estiu. Els actors Alfonso Sánchez i Alberto López donen vida a Rafi i Fali, els dos amics protagonistes d’aquesta absurda trama. Avançat ja el mes, del 20 al 22 de juliol, aterrarà a la Terrassa d’Estiu el tercer lliurament de “Hotel Transilvania”, amb tota la colla de vacances en “Hotel Transilvania 3: unas vacaciones monstruosas”, mentre que, del 27 al 29 de juliol, “El mejor verano de su vida”, tancarà la programació de cinema del mes.

Les sessions de projecció a la Terrassa d’Estiu són sempre a les 22:30h i el preu de les entrades és de 4 euros.