Els Minions i Gru inundaran la Terrassa d’Estiu de Burjassot aquest cap de setmana

11 juliol 2017|Burjassot

Des de 14/07/2017 fins a 16/07/2017

gru 3 villano

Aquest cap de setmana la Terrassa d’Estiu de Burjassot ofereix una nova estrena cinematogràfica, en aquesta ocasió, pensat per als xiquets de la casa. El divertit vilà Gru, acompanyat dels seus inseparables Minions, inundaran la pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura. Les sessions de “Gru 3, mi villano favorito”, seran el divendres 14, el dissabte 15 i el diumenge 16 de juliol a les 22:30 hores i cadascuna tindrà un preu únic de 4 euros. 

En aquest nou lliurament de la saga d’animació que va començar en 2010, a Gru l’han acomiadat ja que ha deixat escapar al supervilà Balthazar Bratt. Però Gru s’enfronta a altres problemes ja que coneixerà al seu germà bessó Dru, un multimilionari igualet que ell, però amb pèl llarg i ros que vist de blanc. Dru és excèntric i extrovertit i Gru, encara que amb sentit de l’humor, segueix sent un cascarrabies. A més, ara Gru haurà de decidir si està llest per a continuar la tradició familiar de dedicar-se al crim, i unir-se al seu germà per a dur a terme un últim colp. Encara que ha deixat aqueixa vida arrere…tornarà a convertir-se Gru en un vilà?

La Terrassa d’Estiu continuarà endavant, el cap de setmana del 20 al 23 de juliol, amb l’arribada de “Cars 3”, que arribarà amb un passe addicional el dijous 20 de juliol. Aquest passe arriba amb una campanya promocional en la qual, a través d’una pàgina de Facebook (CineVeranoBurjassot), es podrà participar en el sorteig d’entrades per a assistir gratuïtament a la Terrassa d’Estiu 2017.