Els xiquets de Burjassot conviden a la Biblioteca Infantil a Hans Christian Andersen

12 abril 2017|Burjassot

Des de 19/04/2017 fins a 19/04/2017

Hans Christian Andersen

En l’equador del mes d’abril, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha programat una nova activitat d’animació lectora i foment de la lectura perquè els xiquets i les xiquetes del municipi coneguen als autors més destacats de la literatura i creació infantil i juvenil d’una manera dinàmica i divertida.

En aquesta ocasió, la vesprada del 19 d’abril a les 18 hores, el convidat en la Biblioteca Infantil serà Hans Christian Andersen, escriptor i poeta danés, famós pels seus contes per a xiquets. En aquesta ocasió, els menuts participants en l’activitat podran escollir la projecció del llibre que van a veure entre dos de les seues obres més reconegudes: “L’aneguet lleig” i “El soldadet de plom”.

L’activitat començarà amb una xicoteta introducció sobre la biografia i l’obra de l’autor per a, seguidament, projectar el conte escollit entre tots. Una vegada finalitzat, i després de fer unes preguntes per part de la tècnic encarregada de l’animació per a comprovar la seua compressió, es repartiran dibuixos relacionats amb els contes de l’escriptor que podran acolorir com més els agrade.