Els xiquets i la pólvora es converteixen en protagonistes de les Festes de Sant Roc els dies 13 i 14 d’agost

17 juliol 2018|Burjassot

Des de 13/08/2018 fins a 14/08/2018

Fiestas San Roque 13 y 14 agosto
cartel concurso mascletas copia

Les festes patronals de Burjassot estan entrant en la seua recta final i les activitats es multipliquen en el municipi per a delit dels seus veïns i veïnes. Activitats que, els dies 13 i 14 d’agost estaran molt dedicades als xiquets de la casa, amb la festa infantil o amb la baixada infantil en la qual no faltarà la participació de la Penya El Coet.

Així, de la mà de la Clavaria de Sant Roc 2018, amb Eros Quesada com a Clavari Major i la col·laboració de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, la Plaça de l’Ajuntament serà el punt de trobada dels xiquets el dilluns 13 d’agost a parir de les 18 hores, moment en el qual començarà la Festa Infantil en la qual no faltarà el repartiment d’orxata i fartons per a tots els presents.

Amb el temps just per a recuperar-se d’aquesta divertida vesprada de jocs, sobre les 21 hores, també en la Plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc el repartiment d’entrepans d’embotit per a tot el poble. Una activitat, en aquest cas, patrocinada per la regidoria de Festes. La nit finalitzarà amb la música d’una gran orquestra, “La Pato”, en la mateixa Plaça de l’Ajuntament.

La pólvora no podia faltar en les festes de 2018 i estarà present en els actes del dimarts 14 d’agost amb la Baixada Infantil i amb l’exhibició de pirotecnia. La primera de les cites portarà, a les 20 hores, a xiquets i a majors a l’Ermita del Patró on es durà a terme, abans de començar la baixada infantil, la benedicció de les canyes que es portaran durant l’acte. Una vegada beneïdes, s’iniciarà la baixada tenint el seu punt final en la parròquia de Sant Miquel Arcàngel. Abans d’arribar a la seua destinació, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la rodà infantil. Tot això comptant també amb els membres més menuts de la Penya El Coet.

La nit continuarà amb l’exhibició de pirotecnia que il·luminarà el cel de Burjassot des de diferents punts del municipi en els quals se situarà el material pirotècnic. A les dotze de la nit el tret serà en el camp de futbol del Díaz Pintado i estarà a càrrec de Pirotècnica del Mediterrani i, a les 00:45 hores, el testimoni ho agafarà Pirotècnia Gironina en l’aparcament de les Palmeres. Després de l’exhibició, els membres adults de la Penya El Coet tenen una cita la seua instal·lació, situat en els voltants del Centre d’Especialitats on tindrà lloc la coetà. Serà sobre la una del matí.

Per a finalitzar aquest dia d’actes, s’ha programat la discomòbil Caribe Mix en la Plaça de l’Ajuntament que començarà una vegada finalitzada la coetà.