Los Power Rangers passaran el cap de setmana de Pasqua en el cinema Tívoli

11 abril 2017|Burjassot

Des de 15/04/2017 fins a 16/04/2017

El cinema Tívoli de Burjassot acollirà, el dissabte 15 i el diumenge 16 d’abril, una de les pel·lícules més esperades d’aquesta primavera 2017. Els superherois coneguts com Power Rangers aterraran a Burjassot amb un total de quatre projeccions. Tant el dissabte 15 com el diumenge 16, hi haurà passades a les 17 h i a les 19:30 h.

Sota la direcció de Dean Israelite, el repartiment compta amb els actors Elizabeth Banks (Los juegos del hambre: Sinsajo – Parte 2) com la vilana Rita Repulsa i Bryan Cranston en el paper de Zordon, a més dels joves RJ Cyler, Ludi Lin, Naomi Scott, Becky G. i Dacre Montgomery, com els cinc adolescents que es convertiran en els Power Rangers.

La pel·lícula, que combina l’aventura amb la ciència ficció, és una adaptació de la famosa sèrie de televisió dels anys 80. No recomanada per a menors de 12 anys, conta la història de Billy, Zack, Kimberly, Trini i Jason, un grup d’adolescents amb les típiques preocupacions de la seua edat. Però tot canvia quan, després d’entrar en contacte amb un estrany objecte, descobreixen que tenen súper poders. Així, de la nit al dia, es convertiran en superherois, decidint aprofitar les seues increïbles qualitats per a salvar el món. I és que, Angel Grove, la xicoteta ciutat en la qual viuen i també la resta del planeta, està en perill per culpa d’una amenaça alienígena.

Gaudir del millor cinema d’estrena en el Tívoli de Burjassot té un preu únic de 4 euros. Les entrades poden adquirir-se, tots els dies des d’aproximadament una hora abans de cada projecció.