Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica impartits per CEMEF comencen el 21 de setembre

6 setembre 2017|Burjassot

CEMEF

Impartits des de CEMEF SLU, l’empresa pública de l’Ajuntament de Burjassot, els Programes Formatius de Qualificació Bàsica, dirigits a joves d’entre 16 i 21 anys que no hagen obtingut el títol de Graduat en ESO, iniciaran la seua activitat acadèmica del curs 2017/2018, el pròxim 21 de setembre. El termini per a l’admissió de les sol·licituds continuarà obert fins al dia 18 del mateix mes.

Les persones interessades a formar part d’alguna de les quatre especialitats que s’han concedit, Operacions de Lampisteria i Calefacció-climatització domèstica, Operacions Bàsiques de Cuina, Operacions de Fabricació Mecànica i Arranjaments i Adaptacions de peces i articles en tèxtil i pell, hauran de dirigir-se a les instal·lacions de CEMEF, en el carrer Verge Desemparats, 26 per a lliurar les seues sol·licituds, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La publicació de les llistes d’admesos serà el 15 de setembre i la presentació de reclamacions, davant la direcció del centre, haurà de realitzar-se el 18 de setembre. Les llistes definitives es donaran a conèixer el 19 de setembre. Les matrícules hauran de formalitzar-se, en el cas de l’alumnat admès en el procés ordinari, els dies 19 i 20 de setembre.

Els programes formatius de qualificació bàsica,  concedits per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana a l’Ajuntament de Burjassot, constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l’alumnat que ha abandonat l’ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

L’objectiu d’aquests cursos és el d’afavorir la inserció laboral i la reincorporació educativa de l’alumnat, reduint les seues dificultats d’accés a un lloc de treball, a través de l’aprenentatge d’un ofici i de l’adquisició d’actituds i hàbits laborals.