Els sanitaris de Burjassot agraeixen a la població el seu extraordinari comportament davant l’epidèmia

3 abril 2020|Burjassot

centros de salud

A través d’un emotiu vídeo, i enmig d’unes setmanes i unes jornades de treball realment intenses per a tots ells, un nombrós grup conformat per personal sanitari del centre de salut de Burjassot ha fet arribar a l’Ajuntament i, per tant, al municipi, un missatge d’agraïment a tota la població de Burjassot, per la seua actitud davant aquest confinament al qual s’ha vist sotmesa, des de l’esclat de l’epidèmia del coronavirus.

En el seu missatge, els sanitaris al costat de la coordinadora dels Centres de Salut de Burjassot, Mª Dolores Marco Macián, agraeixen “l’actitud de tota la ciutadania de Burjassot davant aquesta crisi i la solidaritat d’aquelles persones que han fet arribar material sanitari per a així puguem continuar cuidant dels nostres pacients. És important que us quedeu a casa per a així no col·lapsar els hospitals. Atenció Primària seguirà al vostre costat”.

Per part seua, l’alcalde de Burjassot, Rafa García ha declarat que “el principal agraïment i unes gràcies infinites ha de ser precisament per a ells, per a tots els professionals de la sanitat que, en aquests dies i setmanes tan summament dures, estan donant el millor de si mateixos, per a cuidar dels malalts, en primer lloc i també per a mantindre una correcta atenció envers els familiars i per a preservar el bon funcionament dels propis centres sanitaris . En nom de l’Ajuntament de Burjassot vull, doncs, agrair enormement el treball i l’esforç realitzat des de l’Atenció Primària i enviar tot el meu ànim cap als professionals sanitaris de Burjassot, i a tots en general, per als pròxims dies de lluita, fins que donem per vençuda aquesta crisi”.

García s’ha sentit també “emocionadament agraït i orgullós de la ciutadania que tenim en aquest poble, que des que es va decretar l’estat d’alarma, ha manifestat un comportament excel·lent, una actitud impecable i una solidaritat proactiva per a prestar la seua ajuda, en cas de ser sol·licitada o, la qual cosa és millor, totalment voluntària”.