Els serveis de la Casa de Cultura s’adapten a l’horari estival a partir del 3 de juliol

27 juny 2017|Burjassot

Casa de Cultura

Amb l’arribada de l’època estival, la Casa de Cultura de Burjassot, i els serveis que en ella es presten als ciutadans del municipi, adaptaran els seus horaris d’atenció al públic.

De manera general, l’obertura de la Casa de Cultura i el servei de consergeria serà de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, des del 3 de juliol fins a l’1 de setembre, tots dos inclosos. Açò suposa que la Casa de Cultura estarà tancada a les vesprades.

Així, des del 21 de juny i fins al 8 de setembre, tots dos inclusivament, la Biblioteca Infantil romandrà tancada podent, en la Biblioteca d’Adults, trobar fons de la mateixa per a poder fer els préstecs, igual que les devolucions. A més, aquest espai municipal és, des del mateix dia 21 i durant tot el mes de juliol, una de les aules dels més xiquets de l’Escola d’Estiu 2017.

En el cas de la Biblioteca d’Adults, el seu horari serà, de dilluns a divendres de 8:15 a 13:45 hores, durant els mesos de juliol i agost, tornant al seu horari habitual el 4 de setembre.

El mateix horari serà el que tinga el Serveis de Registre d’Entrada de l’IMCJB, de dilluns a divendres de 8:15 a 13:45 hores. Aquest servei, de conformitat amb l’article 31 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es tancarà de l’1 d’agost a l’1 de setembre, tots dos inclusivament, declarant-se com a dies inhàbils a l’efecte del còmput de terminis. L’interessat podrà utilitzar indistintament per a aquesta fi les següents alternatives: Registre electrònic de l’IMCJB, Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Burjassot, en els seus horaris establits i qualsevol altre mitjà relacionat en l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Comú de les Administracions Públiques.

En el cas del Servei d’Informació, compartirà horari amb el de Registre, de 8:15 a 13:45 hores i estarà tancat també de l’1 d’agost a l’1 de setembre, tots dos dies inclosos.