Els súper poders de “Los Increíbles 2” arriben a la pantalla de la Terrassa d’Estiu

1 agost 2018|Burjassot

Des de 24/08/2018 fins a 26/08/2018

los increíbles 2

La Terrassa d’Estiu de Burjassot, a l’Auditori de la Casa de Cultura, continua aquest mes d’agost oferint una gran cartellera d’estrenes cinematogràfiques. Per a tota la família, el pròxim cap de setmana, del 24 al 26 d’agost, arribarà a la pantalla de la Terrassa “Los Increíbles 2”, una pel·lícula d’animació de la factoria Disney protagonitzada per la família de superherois més famosa del món.

Míster Increïble i Elastigirl, al costat dels seus tres fills, Violet, Dash i Jack-Jack són els protagonistes del film en el qual la mare del clan, en aquesta ocasió, és la que ha de fer-se càrrec del manteniment familiar ja que compta amb una millor imatge pública que el seu espòs. A Bob no li quedarà una altra opció que criar i bregar amb els seus fills, l’adolescent Violet, el jovenet Dash i el bebé Jack-Jack, que començarà a descobrir els seus emergents súper poders.

Quan sorgisca un nou vilà, tots ells al costat de Frozone, hauran de trobar una manera de treballar junts de nou, cosa que serà més fàcil en la teoria que en la pràctica, a pesar que tots siguen increïbles.

Les projeccions seran de divendres a diumenge a les 22.30 hores i el preu de les entrades és de 4€; entrades que es podran adquirir en taquilla des de les 21 hores.

Aquesta divertida pel·lícula passarà el testimoni a Alpha, la nova pel·lícula d’Albert Hughes director d’altres títols com “El libro de Eli” i “Desde el infierno”, que tancarà la programació del mes, el cap de setmana del 31 d’agost al 2 de setembre