Els Tallers d’Arts Plàstiques de l’IMCJB tanquen el curs amb una exposició de les seues obres

22 maig 2018|Burjassot

Expo Artes Plásticas

Els tallers de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot celebraran el final del curs 2017/18 amb classes obertes per a mostrar a tot el municipi tot allò que han aprés al llarg d’aquests mesos. No anaven a ser una excepció els tallers d’arts plàstiques que, un any més, seran els protagonistes en la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura on mostraran les obres que han creat al llarg d’aquests mesos.

Així, els alumnes i les alumnes de ceràmica i terrisseria, dibuix i pintura i fotografia inauguraran una gran exposició dimarts que ve 29 de maig a les 19 hores en la Sala A de la Casa de Cultura.

Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 14 de juny de dilluns a divendres de 8 a 21 hores, farà un recorregut per les composicions i creacions que les alumnes i els alumnes d’aquests tallers han realitzat al llarg d’aquest curs.

Instantànies sorprenents, peces de fang cuidant fins al més mínim detall, dibuixos dignes dels millors creadors…tot tindrà cabuda en aquesta mostra que s’obri a tota la ciutadania perquè no solament comprove la gran qualitat de les obres i el gran treball fet pels alumnes sinó perquè, també, s’anime a formar part dels tallers del curs 2018/19.