Els tallers de la Casa de Cultura ofereixen places en els cursos d’internet per a majors i de Windows 10

19 febrer 2024|Burjassot

internet

L’ús de les noves tecnologies continua sent un hàndicap per a moltes persones majors i, per este motiu, des dels tallers de la Casa de Cultura de Burjassot, es desenvolupen diferents cursos per a ajudar en tot allò possible a la ciutadania.

Recentment, s’han obert les matrícules per a dos d’aquests cursos: el d’Internet per a Majors i el de Windows 10, processador de textos i full de càlcul.

El curs d’Internet per a Majors està destinat expressament a eixe col·lectiu de persones que tenen el seu primer contacte amb les noves tecnologies, ja siga l’ús del correu electrònic, de l’inici en la presa de contacte amb internet o en la necessitat de realitzar gestions en línia.

En el curs de Windows 10, processador de textos i full de càlcul, en estos moments estan amb la part del processador de textos i, pròximament, s’iniciaran les classes sobre full de càlcul.

El preu dels cursos és de 137,80€ i la seua duració serà fins al mes de juny. Les persones interessades  poden acudir a la segona planta de la Casa de Cultura i preguntar per José Roselló, el professor d’aquests dos cursos que els donarà tota la informació que precisen i també cursarà les matrícules.