Els tallers de la Casa de Cultura segueixen amb les seues classes a distància

2 abril 2020|Burjassot

mandalas yoga

Alumnes i professors dels Tallers de la Casa de Cultura de Burjassot s’han adaptat a la nova situació que obliga a seguir amb les classes de diferents matèries, a distància i des de casa. I encara que molts continguts continuen impartint-se de manera similar a les classes presencials com ocorre per exemple, en el cas dels idiomes a partir de llibres de text i altres materials, és cert que en totes les matèries, els professors i professores han hagut de tirar d’enginy per a oferir a l’alumnat altre tipus de continguts, gràcies també a les possibilitats que ofereix Internet.

Els tallers de Fotografia i Informàtica, continuen impartint-se, en els seus horaris habituals, per via telemàtica i alumnes i professors segueixen en contacte directe a través de les classes per videoconferència.

En l’àmbit de les Arts Plàstiques, els alumnes i alumnes de Terrisseria també assisteixen a les seues classes en línia, elaborant atuells i altres objectes, en directe, al mateix temps que reben les explicacions del professor. Aquests dies estan treballant amb plaques per a crear centres o amanideres. Per part seua, en el Taller de Dibuix i Pintura, els alumnes han descobert aquesta setmana I love hue, un joc virtual amb descàrrega gratuïta per a Android i Apple, que posa a prova l’agudesa visual i la capacitat per a distingir colors que s’assemblen molt.

En Arts Escèniques, la professora del taller de Dansa, ha llançat aquesta setmana huit vídeos explicatius per a practicar diferents tècniques d’iniciació a la dansa, amb títols com a “Estirament de la flor”, “Pètals”, “Peus amb ou Kinder” o “El cotxe”, mentre que els alumnes de Teatre segueixen amb activitats molt variades i entretingudes, basades en el llenguatge corporal i vocal, el joc dramàtic o el treball corporal, que ja estan disponibles en el canal de Youtube específic per a ells.

Per part seua, els alumnes de Guitarra continuen estudiant i aprenent diferents partitures, segueixen les recomanacions de llibres i continguts teòrics del seu professor i estan aprenent a tocar “L’himne de l’alegria”.

Finalment, en Ioga, els alumnes segueixen les instruccions de la seua professora en l’aprenentatge i pràctica de noves postures i, a més, aquesta setmana s’han iniciat en la relaxant tècnica d’acolorir mandales.