L’Ska i el Rock, protagonistes del I Sant Rock Music Festival de Burjassot

30 juliol 2015|Burjassot

Enguany la música tindrà un gran protagonisme en les festes patronals de Burjassot en honor a Sant Roc. La Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, al costat de la Clavaria de Sant Roc 2015, encapçalada per Enrique Fernández Pareja, han programat per a la nit del 12 d’agost a partir de les 23 hores en la plaça de l’Ajuntament una altra de les novetats de l’any, el I Sant Rock Music Sound, un festival musical en el qual els grups del municipi seran, sens dubte, els protagonistes de la vetlada.

El grup musical burjassoter Extraviados no faltarà a aquesta cita musical, oferint el seu millor repertori musical i demostrant així que Burjassot té un alt nivell de cultura musical entre els seus veïns. En el cas d’Skatuttipresto, la formació tornarà a delectar, una vegada més, als veïns del municipi amb la seua música. El grup, constituït per 10 joves, mostrarà el seu nou treball Sintonía Col·lectiva, un àlbum que va veure la llum el passat mes de març i que interpretaran davant tots els presents.

La nit continuarà amb molt de ritme i estil musical amb l’ska i el reggae que oferirà La Caravana per a tot el públic present en la plaça de l’Ajuntament. La Caravana presentarà un ampli ventall de cançons compostes per ells mateixos i que sens dubte deixaran sense veu a més d’un, com ja ho van fer el passat mes de desembre en el festival musical Polvoró’n’Rock celebrat en l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, de la mà de l’Agència Jove, el servei d’atenció als joves del municipi.

La nit finalitzarà amb l’actuació del conegut grup musical valencià Bajoqueta Rock, formació nascuda a Riba-roja del Túria i que compta amb un gran nombre de fans. Aquest grup musical serà l’encarregat de tancar una gran nit amb els seus millors temes en els quals la crítica, la reivindicació i les ganes de passar-s’ho bé estaran presents.

Sens dubte una nit en la qual el rock serà el protagonista fent saltar i ballar tot Burjassot.