Luis Félix Martínez i Patricia Cabedo guanyen la 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE

9 setembre 2019|Burjassot

10K Divina Pastora
10K Divina Pastora

Luis Félix Martínez i Patricia Cabedo s’han proclamat vencedors en la setena edició de la 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE, una prova 100% solidària que organitza el club de corredors local Burjarunners i que destina la recaptació obtinguda per les inscripcions a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), per a continuar millorant la qualitat de vida de les persones que la pateixen i dels seus familiars.

En el terreny esportiu, Luis Félix Martínez s’ha adjudicat la victòria després de recórrer els deu quilòmetres en un temps de 32.22. Suma així la seua quarta victòria en aquesta prova, la tercera consecutiva després dels triomfs collits en 2017 i 2018. Per darrere d’ell han arribat el seu company d’equip Julián Ramírez, que ha detingut el crono en 32:29, i Carlos Alfaro que, amb un temps de 35:29, ha hagut de conformar-se amb la tercera plaça.

En categoria femenina, la més ràpida ha sigut Patricia Cabedo, del The Kenyan Urban Way, després de creuar l’arc de meta en 36:53. La segona posició ha sigut per a Irene Forés, que ha finalitzat la prova en 40:45, mentre que Nataliya Viellier ha completat el podi femení en acabar en 43:08.

Per segon any consecutiu, juntament amb la carrera de 10 quilòmetres, s’ha celebrat una marxa solidària de quatre quilòmetres, l’objectiu de la qual és acostar la pràctica esportiva a tota mena de persones. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez i un nodrit grup de regidors de la Corporació Municipal també han completat aquesta marxa, sumant-se així al prop del miler de participants que ha acudit a Burjassot per a gaudir d’aquestes proves i contribuir així a la normalització de la paràlisi cerebral.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE ha estat organitzada impecablement pel G.RD Burjarunners i els seus integrants es van bolcar de ple en l’organització perquè la jornada es desenvolupara de la millor manera. Burjarunners va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Esports, a més del treball de la Policia Local i de Protecció Civil. Esment especial mereixen també les Falles Mendizábal i Mariano Benlliure, que van quedar en primera i segona posició en el Concurs d’Animació als corredors i marxadors i també Ballesol, que va atorgar un trofeu al corredor i la corredora de més edat de la carrera solidària.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. Integren també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Compta amb el club d’atletisme AVAPACE CORRE que millora la visibilitat i la percepció social de les persones amb paràlisi cerebral, impulsa la seua participació en la comunitat i promou la solidaritat de la resta de la societat.