Lupita Arroyo i Vanesa Martínez, guanyadores del sorteig infantil de les Biblioteques Municipals

30 desembre 2020|Burjassot

Sorteo Bibliotecas

Si la setmana passada eren Rebeca Guarch i María Amparo Huertas qui recollien el seu lot de llibres per haver sigut les guanyadores del sorteig nadalenc, en la seua versió d’adults, impulsat en xarxes socials per les Biblioteques Municipals, aquest matí (30-12-2020) han sigut Lupita Arroyo i Vanesa Martínez els qui han rebut també el seu premi literari. I és que ambdues han resultat ser les guanyadores de la versió infantil del sorteig nadalenc que també van realitzar les Biblioteques per a celebrar el Nadal amb el públic lector més menut.

Tant Lupita com Vanesa han rebut, per part dels regidors Estefanía Ballesteros i Javier Naharros, responsables de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, un lot de llibres de literatura infantil i juvenil que sens dubte es convertirà en el complement perfecte per als regals que deixen els Reis Mags per als xiquets de les seues respectives llars.

Des de la Biblioteca Municipal, es recorda que recentment s’ha adquirit una important quantitat de nous títols, tant de literatura infantil com juvenil, que ja estan a la disposició dels més menuts de la casa. Es recorda també que és a la Biblioteca d’Adults (segona planta, Casa de Cultura) on, en l’actualitat, s’estan efectuant els préstecs de la literatura infantil/ juvenil.