“M i les Balenes”, de Lupa Teatre, arriba a Burjassot dins de les activitats d’animació lectora de febrer

2 febrer 2015|Burjassot

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Burjassot obrirà les seues portes, divendres que ve 6 de febrer a partir de les 18 hores, a una nova activitat gratuïta, en aquest cas teatral, que arriba a aquest espai municipal de la mà de la campanya d’Animació Lectora de les Biblioteques Municipals.

En aquesta ocasió, la companyia Lupa Teatre portarà a Burjassot la seua creació M i les Balenes, amb una cuidada i divertida posada en escena en la qual joguets antics, titelles, música i audiovisual s’uneixen a la paraula en una representació en la qual la curiositat, l’atzar, l’experimentació i la improvisació no faltaran per al delit del xicotet públic assistent i dels seus pares.

M i les Balenes s’articula en dos grans blocs, d’una banda, el del joc com a mecanisme d’aprenentatge, en la necessitat de jugar per continuar aprenent, “jugar amb nosaltres mateixos però també amb els altres”, tal com assenyalen des de la companyia. En el cas de l’altre bloc, el de l’autoconeixement dels xiquets, tant emocional com social, “treballa amb els conceptes d’empoderar la pròpia veu enfront de la veu de l’altre, però també, al seu costat”.

A més, des de la representació també s’assenyala el respecte i la cura dels animals, la importància de col·laborar amb els altres i aprendre a treballar en equip, el valor de la música com a element vertebrador i del consum responsable.

Pau Gregori, Sandra Sasera i Mercè Tienda seran els intèrprets de M i els Balenes, amb creació i direcció de Xavier Puchades i Guadalupe Sáez.