Matí de contacontes i festa amb el Pare Noel en el Mercat Municipal L’Almara

20 desembre 2021|Burjassot

Actividades Infantiles Mercado l'Almara diciembre 2021

La setmana més especial de l’any ha començat i, amb ella, les activitats nadalenques es multipliquen a Burjassot. No anava a deixar de celebrar aquestes dates tan entranyables amb els seus clients el Mercat Municipal L’Almara que proposa, per al dijous 23 de desembre, un matí de contacontes que comptarà també amb la visita i la festa del Pare Noel.

Així, d’11.00 a 12.00 hores, tindrà lloc el contacontes “Un conte de follets” que, amb tota seguretat, aconseguirà els millors somriures dels més menuts, que el podran gaudi mentre que els seus pares i mares realitzen les últimes compres nadalenques. Una vegada finalitzat el contacontes, a les 12.00 hores, serà la festa del Pare Noel en la qual els presents podran conéixer la seua casa i, a més, participar en un taller de confecció de cartes.

Ja endinsats en el 2022, el cartel real dels Reis Mags visitarà el Mercat, el 4 de gener, després d’un matí de jocs gegants, per a totes les edats.

Totes les activitats compten amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, Codemer, l’Associació de Comerços del Mercat i de Caixa Popular.