Marta Romero Ruescas, guanyadora del concurs per a l’elecció del logotip del Consell d’Infància i Adolescència de Burjassot

17 novembre 2020|Burjassot

Logo Infancia

El mes d’octubre passat, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Protecció i Drets de la Infància, dirigida per Yolanda Andrés, llançava un concurs per a la creació del logotip que serà la imatge representativa del Consell d’Infància i Adolescència del municipi (Cia- Burjassot). Una iniciativa que també comptava amb el suport de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, ja que anava dirigida als xiquets, xiquetes i joves de Burjassot.

En aquests dies, i després de la deliberació del jurat, ja es coneix la identitat de les participants en el concurs i, amb això, també de la guanyadora. Així, han participat Anais Gomera Esteves, Vera Alabadí Fernández i Marta Romero Ruescas, sent aquesta última, Marta, la guanyadora del concurs amb un logotip nou i que “representa les coses que considere importants per als xiquets i les xiquetes de Burjassot”, tal com la mateixa Marta ha assenyalat.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència, que es commemora divendres que ve 20 de novembre, i dins de les activitats que desenvoluparà la regidoria d’Infància, Marta rebrà el seu premi com a guanyadora del concurs; premi que suposa un reconeixement públic de la seua obra en forma d’estructura de metacrilat que se situarà al Parc de la Granja el mateix divendres, a les 13.00 hores.

Així, tal com es pot veure, el logotip té representada la naturalesa, a través d’un ocell i dels arbres que estan plasmats en la imatge; la justícia, representada per la balança i que també fa referència a l’equilibri i el joc, sent la balança usada com a gronxador i els xiquets identificats en la mateixa i jugant en ella. A més, Marta s’ha inspirat en els elements que apareixen en l’escut de Burjassot “i en la torre que dona nom al nostre municipi, “Torre del Bosc”” i, els colors emprats en el disseny, són també símbol per a la integració de tots els xiquets, xiquetes i joves.