Març poètic i teatral per a les Biblioteques Municipals

6 març 2019|Burjassot

Des de 06/03/2019 fins a 06/03/2019

Actividades Marzo Bibliotecas

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ja ho té tot preparat perquè març siga un gran mes de foment de la lectura. Un mes poètic i alhora teatral que oferirà diferents activitats gratuïtes per a totes les edats i en les quals també tindrà el seu lloc la festa fallera i la dona.

Les animacions lectores començaran el dimecres 6 de març a les 18 hores a la Biblioteca Infantil en una vesprada dedicada a les Falles. En aquesta divertida animació, s’ambientarà aquest espai municipal com si d’un casal faller es tractara, saludant així també a la primavera. Però, abans de decorar la Biblioteca, es coneixeran els trets i les característiques més singulars de la festa fallera.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el divendres 8 de març, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “Mujeres en construcción (Perdonen las molestias)”, en un acte que tindrà lloc a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura. La presentació serà a càrrec d’Alicia Muñoz Alabau, Carmen Fabiá Mir i Xaro Cortés, tres de les autores que han participat en la publicació.

En plena setmana fallera, el dimarts 12 de març a les 18 hores, la Plaça de la Casa de Cultura acollirà una sorollosa globotà que servirà per a celebrar aquestes festes de la manera més divertida possible.

Celebrant el Dia Mundial de la Poesia, el dijous 21 de març a les 18 hores a la Biblioteca Infantil, tindrà lloc l’animació “La pata mete la pata”, una lectura en veu alta de la famosa Gloria Fuertes a la qual es retrà homenatge en una vesprada tan especial. Després de la lectura en veu alta, els participants hauran de buscar la imatge associada a aquesta. Un dia més tard, el divendres 22 de març, a les 19 hores a la Sala d’Audiovisuals es tornarà a reunir el Club de Lectura que aquest mes debatrà sobre el llibre d’Alfredo Cot, “Abecedario de flores”.

Per a finalitzar el mes, el dimecres 27 de març la Biblioteca Infantil celebrarà el Dia Mundial del Teatre amb l’animació “Aquests petits mims” a les 18 hores. Una animació en la qual, en aquesta ocasió, es treballarà l’expressió corporal. I, el dijous 28 de març, com cada últim dijous de mes, el Mercat del Bescanvi de Llibres arribarà a la planta baixa de la Casa de Cultura per a donar l’oportunitat a la ciutadania d’intercanviar els llibres llegits per noves lectures.