Març s’acomiada de les Biblioteques Municipals amb el Dia del Teatre i el Mercat del Bescanvi

11 març 2019|Burjassot

Des de 27/03/2019 fins a 28/03/2019

mercado trueque junio 2018

El mes de març arriba a la seua fi i, amb ell, les activitats gratuïtes d’animació lectora i de foment de la lectura que l’equip de Biblioteques Municipals programa per a totes les edats.

Concretament, dues són les activitats que tancaran el mes: la celebració del Dia Mundial del Teatre, el dimecres 27 de març i una nova edició del Mercat del Bescanvi de llibres, el dijous 28 de març.

El Dia Mundial del Teatre se celebrarà a la Biblioteca Infantil el 27 de març a partir de les 18 hores amb l’animació “Aquests petits mims”. En aquesta ocasió, es treballarà l’expressió corporal dels participants que hauran de fer un calfament previ per a moure les seues articulacions i posar així a punt els seus cossos. A través de la tècnica de la mímica, utilitzant jocs relacionats amb aquesta, els participants imitaran, amb gestos i postures, accions, estats d’ànim o objectes que, la resta hauran d’endevinar.

I, per a tancar el mes, marcada la data en el calendari, l’últim dijous de març, el dia 28 a les 17.30 hores, tindrà lloc una nova edició del Mercat del Bescanvi en la planta baixa de la Casa de Cultura on es donarà l’oportunitat, sense necessitat de gastar diners, d’intercanviar els llibres ja llegits per aquells que els lectors troben al Mercat i que vullguen llegir.