Més de 1.500 persones s’han matriculat ja en els cursos de les Escoles Esportives Municipals

24 setembre 2018|Burjassot

Cursos Escuelas Deportivas

A una setmana de començar els cursos que cada any ofereix la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, les matrícules continuen obertes i més de 1.500 persones, entre menuts i majors, ja tenen les seues inscripcions realitzades.

Les classes començaran a partir de l’1 d’octubre, però la matrícula continua oberta, tant on line, en la web municipal, www.burjassot.org, com de manera presencial en el Poliesportiu Municipal, en horari de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h.

Encara queden places lliures en diferents disciplines esportives com la gimnàstica de manteniment, el futbol sala, tennis, karate (nascut del 2003 al 2009), pre-esport, handbol o minibasket i patinatge. Telefonant al Poliesportiu Municipal podran saber las places vacants en cada una de las modalitats ofertades.

Com a novetat en aquest curs, tant per a xiquets com per a adults, i pensant en donar un major servei a les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot, la regidoria obrirà un nou període de matrícula en els cursos en els quals queden places, el 18 de febrer del pròxim any. En aquest cas, el preu de la matrícula serà de la meitat del que costa el curs complet.