Més de 170 persones s’han matriculat ja en els Tallers de la Casa de Cultura per al curs 2019/2020

6 agost 2019|Burjassot

pilates

Només una setmana després que s’obrira el període d’inscripció, un total de 172 persones s’han matriculat en els Tallers que la Casa de Cultura de Burjassot ha preparat per al curs 2019/2020.

Tres grups de pilates i un de ioga integral han completat ja el nombre de participants i altres set tallers es troben en aquests moments plens a més del 50%. Les persones interessades tenen fins al dia 27 de setembre o fins que es completen totes les places per a realitzar la seua matrícula. La inscripció als tallers d’idiomes es realitzarà el mes de setembre.

Un any més, l’àrea de Benestar es posiciona com la més demandada per la ciutadania i ha aconseguit tancar quatre grups en solo una setmana. A més de pilates i ioga, altres tallers que estan sent molt sol·licitats són els de fotografia avançada i dansa clàssica.

Més d’un 70% de les persones que ja s’han matriculat són veïnes i veïns de Burjassot. D’aquesta forma, la ciutadania mostra el seu interés a continuar participant d’aquests tallers, uns tallers que recomanen més d’un 94% de l’alumnat, segons l’última enquesta de satisfacció realitzada.

El curs passat es va tancar amb més de 715 participants en tots els tallers, una xifra molt positiva que s’espera que siga encara més àmplia enguany. Per a assegurar una plaça en el curs o taller desitjat, des de la Casa de Cultura es recomana realitzar la matrícula al més prompte possible, ja que s’espera que les inscripcions continuen augmentant al mateix ritme que fins hui.

Per a realitzar la matrícula, es pot optar per la via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de la Casa de Cultura o bé acudir directament al Servei d’Informació de la Casa de Cultura, havent sol·licitat prèviament una cita.