Més de 25 persones treballen en la decoració de l’arbre de punt de ganxo de Nadal

22 novembre 2023|Burjassot

Ganchillo fusión- árbol de Navidad

En el centre socioeducatiu Díaz-Pintado de Burjassot s’està treballant a marxes forçades. Concretament, s’està teixint a tota màquina una gran quantitat de peces de punt de ganxo que, pròximament decoraran l’arbre de Nadal Municipal, un arbre gegant que s’espera que mesure més de quatre metres. Els teixidors i teixidores formen part de dos programes dels serveis socials municipals: Barris Inclusius i el grup del PAC (Programa d’Aula Compartida) del Centre d’Atenció Diurna d’Inserció Sociolaboral. Tots dos grups s’han unit en dues sessions, al llarg del mes de novembre entorn del projecte ‘Ganchillo Fusión’ i entre tots i totes estan elaborant les peces de decoratives per a l’arbre de Nadal.

El projecte ‘Ganchillo Fusió’, que se celebra per segon any consecutiu, després de l’èxit que l’activitat va obtindre l’any passat és una iniciativa en la qual diferents generacions practiquen la tècnica tèxtil del ganxet. En este cas, les usuàries de ‘Barris Inclusius’, experimentades en l’art del ganxet, es converteixen en mestres dels usuaris i usuàries del grup del PAC del Centre d’Atenció Diurna d’Inserció Sociolaboral. Tots junts, a més de teixir, tenen temps per a compartir inquietuds, experiències i conversa.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, Manuela Carrero, ha visitat als integrants de ‘Ganchillo Fusión’ en un dels matins de treball, quedant gratament sorpresa amb el treball realitzat que, pròximament, penjarà de l’arbre de Nadal municipal.