Més de 3.400 espectadors han gaudit de “Campeones” a Burjassot, una gran història camí de l’Oscar

28 setembre 2018|Burjassot

campeones record

Per a Burjassot ja són esportistes d’Oscar. Com no ser-ho si, als seus grans èxits esportius s’uneix ara l’èxit de la pel·lícula “Campeones”, que s’ha basat en les seues vivències. Parlem dels esportistes de l’ADERES Burjassot, els jugadors de bàsquet en què s’ha basat la pel·lícula de Javier Fesser i que és la candidata espanyola de la 91 edició dels Premis Oscar.

La gran acceptació i les ganes de veure la pel·lícula, han portat a l’Institut Municipal de Cultura i Joventut a programar-la en tres ocasions, dues en el Tívoli i una a la Terrassa d’Estiu i, les dades d’espectadors són impressionants: 3.474 persones han passat per ambdues sales per a gaudir de la pel·lícula, un suport incondicional a la mateixa i als seus protagonistes que, d’una manera divertida però també directa mostren la realitat a la qual s’han d’enfrontar les persones amb discapacitat intel·lectual.

Protagonistes entre els quals, al final de la pel·lícula, també es troba un component de l’equip de bàsquet d’ADERES que es va alçar amb els 12 títols de Campions d’Espanya de Bàsquet de la FEDDI, Ramón Torres, alma mater de l’equip durant molts anys. La pel·lícula està inspirada, durant el seu desenvolupament, en l’equip de bàsquet d’ADERES Burjassot en guanyar el seu desé Campionat d’Espanya.

“Campeones” s’ha convertit en una de les tres pel·lícules més taquilleres en la història del cinema Tívoli.