Més de 4.000 persones gaudeixen de les activitats nadalenques a Burjassot, desenvolupades amb totes les mesures sanitàries establides

7 gener 2021|Burjassot

datos Navidad 2020

La ciutadania de Burjassot ha donat una nova lliçó de saber adaptar-se a qualsevol circumstància que li toque passar. Ho ha fet amb un comportament exemplar secundant totes i cadascuna de les activitats culturals nadalenques que programava l’Ajuntament de Burjassot des de les seues diferents àrees municipals. Activitats que en les quals s’han complit tots els protocols sanitaris establits davant la Covid-19.

Menuts i grans han gaudit de grans espectacles de circ, teatre, monòlegs i, com no, de la visita dels Reis Mags, respectant els citats protocols i ajudant en tot moment al fet que cada acte es poguera desenvolupar amb totes les garanties per al públic assistent i per als artistes que es pujaven a l’escenari de l’Auditori de la Casa de Cultura i del Centre Cultural Tívoli.

Així, més de 4.000 persones, entre xicotets i majors, han gaudit dels 10 espectacles programats, alguns d’ells amb dos passes, com el musical protagonitzat per Gisela o el contacontes “Desliz de Navidad”. I, a més, han pogut complir el seu somni de veure a Burjassot als Reis Mags que feien un esforç titànic per no faltar a la seua cita amb els xiquets i les xiquetes del municipi i, amb cita prèvia, rebien més de 1.700 cartes i escoltaven els desitjos i peticions dels més menuts.

No podem sinó sentir-nos realment orgullosos de la nostra ciutadania”, ha assenyalat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “ja que ha tornat a mostrar-nos que amb molt poquet que posem cadascun de la nostra part, les coses poden eixir molt bé. Hem rebut infinitat de felicitacions dels nostres ciutadans i les nostres ciutadanes per la gran organització del Nadal d’enguany però, la major felicitació és per a ells, per als burjassoters i les burjassoteres, que han estat a l’altura de les circumstàncies i ens han ajudat en tot el possible al fet que tot isquera perfecte”.

Circ Gran Fele, La Trupé de Malabó, Farres Brothers, la Companyia de Row i Fórmula Producciones S.L. han sigut les companyies que han visitat Burjassot al llarg de les vacances nadalenques. Gràcies a ells i a l’empresa burjassotera A Riure, grans i menuts han gaudit d’un gran Nadal cultural.