Més de 5000 persones abarroten la Plaça de l’Ajuntament en la festa de l’1 de Maig

2 maig 2017|Burjassot

1 de mayo
1 de mayo

No cabia una agulla, cap a les 21h del passat dilluns festiu, en la Plaça de l’Ajuntament. I és que, més de 5000 persones van eixir a celebrar la Festa de l’1 de Maig, Dia del Treball, amb amics i familiars. Com cada any, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot que dirigeix Manuel Pérez Menero, va patrocinar aquesta vesprada de festa que va comptar amb la col·laboració activa de 21 entitats festives.

Amb una banda sonora carregada de la música més actual, l’Orquestra València es va encarregar d’amenitzar la festa des de les 20h fins a les 23h i, durant tres intenses hores, milers de ciutadans i ciutadanes de Burjassot es van acostar a la Plaça de l’Ajuntament per a divertir-se i, també, per a gaudir d’un suculent berenar sopar. Un total de 17 barbacoes es van encendre amb 510 kg de carbó per a cuinar, entre riures i bon ambient, un total de 10.600 peces d’embotit que es van repartir en 5300 entrepans. Un apetitós sopar regat amb 1200 litres de cervesa freda, emmagatzemada en 24 barrils de cervesa, i amb 2360 botelles d’aigua.

Nombroses comissions falleres de Burjassot, unides entorn de l’Agrupació de Falles, les Clavariesas de la Mare de Déu de la Cabeza i les del Encuentro, els clavaris de Sant Roc, les entitats festives dels barris de les 613 Vivendes, Capità Uribarry i Santa Gemma, a més de representants de l’Associació de Veïns de Mestre Lope. Tota aquesta gran família de burjassoters compromesos va suar la cansalada per a cuinar i preparar aquest gran berenar sopar que, juntament amb les cançons de l’Orquestra València, van completar una vesprada d’alegria i confraternitat en la Festa de l’1 de Maig a Burjassot.