Majors i xiquets de Burjassot tindran el seu punt de trobada en “Espai Menut”

23 maig 2017|Burjassot

Des de 25/05/2017 fins a 25/05/2017

Espai Menut

Els majors i els xiquets de Burjassot tindran un punt de trobada intergeneracional en el Centre Social La Granja, en “Espai Menut”. Aquest nou projecte, que s’engega de la mà de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, té com a objectiu que xicotets i majors es reunisquen per a compartir el seu temps d’oci.

“Espai Menut” s’inaugurarà dijous que ve 25 de maig a les 18 hores en el citat centre social i espera ser un espai obert perquè els iaios i els néts visquen d’una manera diferent el temps que passen junts. A més, es pretén que durant aqueix temps d’oci, al mateix temps, els majors puguen seguir gaudint de les seues aficions i els més xicotets pintar, llegir o jugar amb els seus amics i amigues sense separar-se.

Una vegada finalitze la inauguració, hi haurà taller de jocs tradicionals a càrrec de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”, una activitat organitzada des de l’Agència del Promoció del Valencià (AVIVA), dirigida per la Regidora Maria Viu.