‘Megalodón 2’ i la reposició de ‘Vacaciones de Verano’ protagonitzen la cartellera de la Terrassa d’Estiu, en ple agost

7 agost 2023|Burjassot

Des de 09/08/2023 fins a 13/08/2023

megalodon-2

La Terrassa d’Estiu de Burjassot, el cinema a l’aire lliure a l’Auditori de la Casa de Cultura, no descansa i continua oferint bones estrenes a la ciutadania. Aquesta setmana, del dimecres 9 al divendres 13 d’agost, les pel·lícules que arriben a la pantalla gran són el segon lliurament de Megalodón i la reposició de Vacaciones de Verano.

Des de fa uns quants anys, sembla que no hi ha estiu sense que arribe al cinema una nova proposta de cinema familiar dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. La de 2023 es diu Vacaciones de Verano i la Terrassa d’Estiu de Burjassot ha decidit reposar aquesta refrescant comèdia espanyola, que es projectarà el dimecres 9 i el dijous 10, a les 22.15 h. Cal destacar que els dimecres, l’entrada té un preu de 2 euros per a les persones majors de 65 anys.

El plat fort de la setmana, Megalodón 2: la Fosa, tindrà les seues projeccions el cap de setmana de l’11 al 13 d’agost, a les 22.15 h. Es tracta de la seqüela de la reeixida i salvatge batalla entre Jason Statham i un gegantesc tauró. Dirigida per Ben Wheatley, la pel·lícula presentarà a un audaç equip d’investigació en una missió que explorarà les profunditats més abismals de la mar. Però el seu viatge es converteix en caos quan un malèvol operatiu miner amenaça la seua missió i els obliga a lliurar una batalla d’alt risc per la supervivència. Enfrontats a colossals Megalodons i a implacables saquejadors mediambientals, els herois han de córrer més ràpid, ser més astuts i nadar a major velocitat que els seus despietats depredadors, en una trepidant carrera contra el temps.

Les entrades per a gaudir de les pel·lícules d’estrena a la Terrassa d’Estiu tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en la pàgina web de la Terrassa d’Estiu o en la taquilla de l’auditori, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.