Més de cent persones donen sang en la Marató de Burjassot

21 octubre 2015|Burjassot

Un total de 116 persones van acudir al cridament solidari efectuat des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot i des del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana per a donar sang en la marató celebrada dissabte passat. Des de primera hora del matí, el vestíbul del Consistori es va transformar en una sala de donació, equipada amb tot el material necessari i dirigida per un gran equip de professionals.

Encara que cert és que la previsió estimava una xifra major d’afluència de donants, l’assistència de ciutadans solidaris va ser creixent al llarg de la jornada i, en horari de vesprada, van ser vuitanta les persones que van donar sang, sobre els 90 previstos pel Centre de Transfusió. Qui sí va donar a primera hora del matí va ser Olga Camps Contreras, regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot qui va acudir puntual a la cita amb la solidaritat, tal com també va fer en la passada edició d’aquesta marató.

Al llarg del matí va haver-hi diferents perfils de donant, de totes les edats, dins del que permet la llei, donants consolidats que mai falten a aquesta cita amb la solidaritat i persones que s’estrenaven per primera vegada. La jornada va transcórrer amb total normalitat i sense cap tipus de complicació i tots els donants van rebre, com a regal, una samarreta tècnica amb el lema “CJo done sang a Burjassot”.