Mi amigo el gigante, Ice Age: el gran cataclismo i Ahora me ves 2, pel·lícules de projecció al juliol en la Terrassa d’Estiu

11 juliol 2016|Burjassot

La Terrassa d’Estiu de Burjassot oferirà, en els mesos de juliol i agost, les estrenes més divertides, per a tota la família, de la cartellera cinematogràfica. Després d’inaugurar la terrassa amb la projecció de Buscando a Dory, amb un èxit de públic, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut ja s’ha preparat la programació de tot el mes de juliol per a marcar en el calendari les pel·lícules que més ve de gust veure.

Un gegant molt bo disposat a ajudar a Sofia, una xiqueta òrfena amb problemes per a dormir, visitarà la terrassa el cap de setmana del 15 al 17 de juliol. “Mi amigo el gigante”, adaptació del llibre infantil El gran gigante bonachón de Roald Dahl, serà la pel·lícula que es projectarà de divendres a diumenge a les 22:30 hores. Pel·lícula que, com s’ha assenyalat, narra les aventures de Sofia, una xiqueta òrfena amb problemes per a agafar el son. Una de les moltes nits en les quals es troba donant voltes en el llit del seu orfenat decideix trencar una norma i apuntar-se a la finestra des de la qual veu alguna cosa extraordinària: un home d’una grandària enorme que trau el cap a les cases de la gent mentre dormen.

“Ice Age: el gran cataclismo” serà la pel·lícula que es projectarà del 22 al 24 de juliol. En aquest cinqué lliurament de la saga, l’obsessiva cerca de gles per part de Scrat acabarà provocant que, accidentalment, un asteroide pose rumb a la Terra, amenaçant amb acabar amb l’edat de gel. Sid, Manny, Diego i la resta d’integrants de la rajada hauran d’embarcar-se en una aventura per a intentar impedir-ho

I, per a tancar el mes del 29 al 31 de juliol, arribarà la comèdia d’acció “Ahora me ves 2”, en la qual els Quatre Genets, interpretats per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco i Lizzy Caplan tornen en una nova aventura, elevant a cotes més altes els límits de la il·lusió sobre els escenaris de tot el món. Un any després de burlar-se del FBI i de guanyar-se el favor del públic, gràcies als seus espectacles de màgia, els il·lusionistes reapareixen per a una nova actuació amb l’objectiu d’exposar les pràctiques poc ètiques d’un magnat tecnològic: Walter Mabry, personatge interpretat per Daniel Radcliffe.

Totes les sessions, de divendres a diumenge, seran a les 22:30 hores i el preu únic de l’entrada és de 4€. Les entrades podran adquirir-se des d’una hora abans de l’inici de la sessió.