Milers de runners correran a benefici d’AVAPACE en la III 10K Solidària Divina Pastora Burjassot

7 setembre 2015|Burjassot

Després de l’èxit aconseguit en les dues primeres edicions, el Club Burjarunners Corredors Populars Burjassot està preparant la celebració de la III 10K Solidària Divina Pastora, que tindrà lloc diumenge que ve, 20 de setembre. Un any més, i així ha sigut des de l’engegada d’aquesta cita anual amb l’esport solidari, els beneficis obtinguts amb les inscripcions en la carrera aniran íntegrament destinats a AVAPACE (Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral).

Les inscripcions tenen un preu de 8€ i ja poden realitzar-se en www.carreraspopulares.com. El termini d’inscripcions finalitzarà el 17 de setembre a les 24 hores o en el moment en què s’esgoten les 1.500 inscripcions. El Club Burjarunners, que per a l’organització de la carrera compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero i amb el patrocini de Divina Pastora, a més de l’ajuda de nombrosos col·laboradors locals, espera arribar amb folgança als 1.500 participants, una xifra que quasi s’aconsegueix en la segona edició, celebrada en 2014.

La Festa de la III 10K tindrà el seu punt neuràlgic en el Carrer Hernán Cortés (al costat del Poliesportiu Municipal), punt d’eixida i també de meta per a tots els runners que completen el circuit urbà de 10 quilòmetres traçat al llarg del terme municipal de Burjassot. L’eixida serà, puntual, a les 9.30 h. Prèviament i fins a 10 minuts abans de l’inici de la prova, es dispensarà a totes les persones inscrites, tant el dorsal amb xip inclòs, com la borsa del corredor. Per retirar ambdues coses, caldrà presentar DNI, permís de conduir o passaport.

La III 10K de Burjassot té com a fonamental objectiu potenciar la solidaritat a través de l’esport. Però, a més, vol ser una autèntica festa per a tots els corredors, al mateix temps que, des de l’organització, s’està pensant en totes les facilitats i comoditats possibles per als runners. És per açò que hi haurà servei guarda-roba gratuït, servei d’animació i guarderia infantil, dutxes, etc., a més d’animació musical que alçarà la moral i les energies dels corredors, a meitat del circuit. A més, enguany, tots els inscrits rebran una completa Borsa del Corredor que inclou samarreta tèrmica oficial de la carrera, un litre de caldo, un braçalet lluminós, fruita seca, gel energètic i un bloc de notes.

La presentació oficial de la III 10K Solidària Divina Pastora Burjassot 2015 tindrà lloc dijous que ve, 10 de setembre, a les 19.30 h, en la Casa de Cultura de Burjassot.