Mili, la reportera Superestar, arriba a Burjassot dins de la programació nadalenca

16 desembre 2021|Burjassot

Des de 27/12/2021 fins a 27/12/2021

Cuentacuento familiar RRSS cast.
Mili... Y los tres cerditos CAST

El 27 de desembre, els xiquets i les xiquetes de Burjassot estan convidats a gaudir de dos contacontes, en sessió matinal i vespertina, a la Casa de Cultura. Programats des de l’àrea d’igualtat i feminisme, dirigida per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, tots dos contacontes tenen com a objectiu sensibilitzar en matèria d’igualtat de gènere a menors i a persones adultes.

Amb entrada gratuïta i aforament limitat en tots dos casos, el primer contaconte, ‘Mili Reportera Superestar i Caputxeta Roja’, tindrà lloc en el saló d’actes de la Casa de Cultura, a les 12.00 hores. Aquest espectacle infantil de titelles, protagonitzat per la súper reportera Mili, comptarà amb efectes especials, cançons i interaccions amb tots els presents. En la història, Mili es troba en Cuentilandia per a retransmetre el directe el conte de “Caputxeta *Roja” que, amb el pas dels anys i adaptant-se a la societat actual, ha donat un gir narratiu digne de contar-se

A la vesprada, a les 17.00 hores i també al mateix lloc, Mili contarà la història dels Tres Porquets, que també han arribat a Cuentilandia i, novament, la reportera donarà a conéixer una versió molt diferent del tradicional conte.

En tots dos casos, els contacontes tenen com a objectiu educar en favor de la igualtat de gènere, en prevenció de la violència masclista, conscienciar sobre la necessitat de canviar els rols i tòpics dels contes tradicionals i, com no, divertir als xiquets de la casa amb la música i l’humor.