Minions i dinosaures obrin la Terrassa d’Estiu

1 juliol 2022|Burjassot

Des de 06/07/2022 fins a 13/07/2022

minions el origen de Gru

La programació cinematogràfica a Burjassot no cessa en tot l’any, només que, a l’estiu, canvia d’espai, abandonant l’interior del Centre Cultural Tívoli per a eixir a l’aire lliure i oferir a la ciutadania, nits de cinema a la fresca. Així, la Terrassa d’Estiu de Burjassot obrirà les seues portes dimecres que ve 6 de juliol amb una setmana de projeccions que s’estendrà fins al següent dimecres 13 de juliol i amb dos peliculons: l’estrena de Minions: el origen de Gru i Jurassic World: Dominion que, després d’un primer pas pel Tívoli, es reposa ara a l’Auditori de la Casa de Cultura, seu de la Terrassa d’Estiu. Totes les sessions seran a la mateixa hora, a les 22:15h.

Així, per a obrir oficialment la Terrassa d’Estiu, tornen a Burjassot els dinosauris amb el nou lliurament de l’univers juràsic. Jurassic World: Dominion es projectarà a la Terrassa d’Estiu el dimecres 6 i el dijous 7 de juliol, a les 22:15h. En la trama d’aquest nou lliurament, que porta de tornada a la pantalla a a Sam Neill, Julia Dern i Jeff Goldblum, protagonistes de la ja mítica Parc Juràsic, han passat quatre anys des de la destrucció d’Illa Nublar. Els dinosaures ara viuen i cacen al costat dels humans a tot el món. Però aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, d’una vegada per sempre, si els éssers humans continuaran sent els depredadors màxims en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història.

Minions: el origen de Gru és el cinqué lliurament de la reeixida franquícia d’animació groga és alhora seqüela dels Minions (2015) i preqüela de Gru: mi villano favorito. Aquesta nova aventura trasllada als espectadors a la infància del conegut vilà. Són els anys 70 i Gru creix en un barri residencial, en ple boom dels pentinats cardatges i els pantalons de campana. Com a fan incondicional d’un famós supergrup de vilans, ‘Els salvatges sis’, Gru idea un pla per a demostrar-los que és prou malvat com per a treballar amb ells. Per sort, compta amb l’ajuda dels seus fidels seguidors, els Minions, sempre disposats a sembrar el caos. Junts, Kevin, Stuart, Bob, i Otto -un nou Minion amb aparell en les dents i desesperat per sentir-se acceptat- desplegaran el seu potencial per a construir al costat de Gru el seu primer cau, experimentar amb les seues primeres armes i dur a terme les seues primeres missions. Les projeccions a la Terrassa d’Estiu de Minions: el origen de Gru tindran lloc el divendres 8, el dissabte 9, el diumenge 10 i el dimecres 13, a les 22:15h.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a l’aire lliure a la Terrassa d’Estiu de Burjassot és de 4 euros i la taquilla, a l’Auditori de la Casa de Cultura obrirà aproximadament mitja hora abans de l’inici de cada projecció. No obstant això, les entrades poden adquirir-se anticipadament en línia, en cultura.burjassot.org on, a més es pot consultar l’horari de les projeccions i la resta de la programació.

Les següents pel·lícules a passar per la Terrassa d’Estiu seran les espanyoles Padre no hay más que uno 3 (divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol); Llenos de gracia, protagonitzada per Carmen Machi i rodada en part a Burjassot (dimecres 20 i dijous 21 de juliol) Thor love and thunder (divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de juliol) i Lightyear (dimecres 27 i dijous 28 de juliol).