‘Morbius’ obri la programació d’abril al cinema Tívoli

29 març 2022|Burjassot

Des de 01/04/2022 fins a 03/04/2022

Morbius

Comença abril i, al llarg del mes, un total d’onze pel·lícules d’estrena desfilaran per la pantalla gran del cinema Tívoli de Burjassot. Hi haurà per a tots els gustos: acció, drama, ciència-ficció, animació, comèdia, cinema espanyol, etc…Però el mes començarà amb una proposta per al públic amant de l’univers dels superherois. De l’1 al 3 d’abril, arriba al Tívoli Morbius, un dels personatges més convincents i conflictius de Marvel, en una superproducció que tindrà les seues projeccions el divendres 1 i el dissabte 2 d’abril, a les 19.30 h i a les 22.30 h i també el diumenge 3 d’abril, a les 16.30 h i a les 19.30 h.

El guanyador d’un Oscar, Jared Leto, es transforma en l’enigmàtic antiheroi Michael Morbius. Malalt amb un perillós i rar trastorn sanguini, Morbius està decidit a salvar a uns altres que pateixen el seu mateix destí. Llavors, el Doctor Morbius durà a terme una arriscada aposta i el que al principi sembla ser un èxit radical, prompte serà la prova fefaent que el remei, a vegades, és pitjor que la malaltia. Es tracta d’un dels vilans de’Spider-Man, la vertadera identitat del qual és la d’un ex-bioquímic anomenat Michael Morbius que, després d’un experiment fallit per a curar el seu trastorn sanguini, va acabar amb habilitats sobrehumanes i trets físics vampírics.

La programació cinematogràfica del Tívoli continuarà el cap de setmana del 8 al 10 d’abril, amb Sonic 2, el segon lliurament de les aventures del mític personatge de videojocs Sega, i amb Camera Café, l’adaptació al cinema de la mítica sèrie de televisió amb el mateix nom. En l’equador del mes i en plena Pasqua, el cap de setmana llarg del 15 al 18 d’abril, aterren a la sala fosca del Tívoli Los tipos malos, protagonistes de la nova pel·lícula d’animació de Dreamworks; Canallas, comèdia espanyola dirigida per Daniel Guzmán i La peor persona del mundo, nominada als Premis Oscar 2021 a millor guió original i millor pel·lícula internacional.

Durant la segona quinzena del mes, passaran pel cinema Tívoli La ciudad perdida; Belfast; Las aventuras de Pil, i Animales Fantásticos: Los Secretos de Dumbledore, a més de les reposicions de Sonic 2 i Los tipos malos.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades en taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció.