Mowgli, Baloo i la pantera Bagheera es pugen a les taules del Centre Cultural Tívoli

24 octubre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la programació cultural de la Casa de Cultura, ofereix a tot el municipi una nova vesprada de diumenge de teatre infantil per a tota la família. En aquesta ocasió, Mowgli, Baloo i la pantera Bagheera visitaran el Centre Cultural Tívoli en una adaptació del Llibre de la Selva.

Aquests divertits personatges arriben a Burjassot de la mà de la companyia Saga Producciones el pròxim 27 de novembre a les 18 hores. Les entrades, a un preu de tan sols 6€, poden adquirir-se en la Casa de Cultura o a través d’Instant Tiquet i el mateix dia de l’espectacle en la taquilla del Tívoli.

“El Libro de la Selva”, dirigida per José Saiz, explica la història de Mowgli, un xiquet criat per llops que haurà d’emprendre el seu camí fins al llogaret dels humans. En el seu viatge, serà guiat pel mandrós ós Baloo i l’astuta pantera Bagheera. A més, en la selva, encara haurà de resoldre l’endevinalla del despistat Elefant, evitar l’encanteri de Kah, la serp, i eludir els encants de Loui, el Rei dels micos. Tot açò, abans que el tigre Sherkan l’atrape.

Tota una aventura per als més xicotets de la casa que, de ben segur, també agrada als pares i les mares i els fa recordar els seus temps d’infantesa.