Naixen els Premis a l’Ús del Valencià en l’Esport i en les Falles de Burjassot

26 abril 2022|Burjassot

En 2022, l’Ajuntament de Burjassot fa triplet en la promoció del valencià. A més dels III Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç, ja convocats, a través de l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) dirigida per la Regidoria de Promoció del Valencià, l’Ajuntament de Burjassot ha convocat ara també els Premis a l’Ús del Valencià en les Falles i els Premis a l’Ús del Valencià en l’Esport. L’objectiu d’aquests és reconéixer la labor de normalització i promoció del valencià que duen a terme les comissions falleres, així com les associacions i clubs esportius de la localitat, cadascú en el seu àmbit en el marc dels comptes de les seues xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i Youtube).

En aquesta edició, la dotació econòmica per a cadascun dels premis és de 2.000 euros, i oscil·laran del primer premi, amb una dotació de 800 euros fins al quart premi, dotat amb 200 euros. Les sol·licituds es podran presentar entre l’1 i el 20 de juliol de 2022 i, per a fer-ho, s’han d’emplenar els models d’instància que es trobaran a disposició pública en el tràmit corresponent de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot.

L’extracte de la convocatòria es pot consultar en el BOP 73, de 19 d’abril de 2022 i el text íntegre de les convocatòries està disponible en el Portal de Transparència de l’Ajuntament, FALLES i ESPORTS, on s’especifica la documentació que s’ha d’aportar per a participar.

Per a resoldre qualsevol dubte, tant les comissions falleres com les associacions i clubs esportius de Burjassot poden posar-se en contacte amb Aviva Burjassot en el telèfon 666 469 273 o escrivint un correu electrònic a aviva@burjassot.es.