“Ni de coña” i “Shin Chan en Australia” tanquen la programació del cinema Tívoli

23 novembre 2020|Burjassot

Des de 27/11/2020 fins a 29/11/2020

Ni de coña

El cinema Tívoli de Burjassot tanca la programació del mes de novembre amb dues noves estrenes que arribaran a la pantalla gran local del 27 al 29 de novembre: “Ni de coña” i “Shin Chan en Australia”. El Tívoli tanca així un mes en què, a més d’haver projectat pel·lícules molt esperades com “La mort de Guillem” o el documental sobre Pau Donés, “Eso que tú me das”, ha sigut seu del festival valencià de migmetratges “La Cabina”.

En tres sessions, el divendres 27 i el dissabte 28, a les 20h i el diumenge 29 de novembre, a les 19:30h, l’humor a l’espanyola arribarà al cinema Tívoli amb “Ni de coña”, una comèdia coral i d’embolic dirigida pel colombià Fernando Ayllón i protagonitzada per Carolina Noriega, Goyo Jiménez i Jordi Sánchez, entre altres. La història presenta a quatre parelles que decideixen realitzar un retir espiritual en un exclusiu resort del Carib amb l’objectiu de salvar les seues relacions i evitar així una separació imminent. Però, per a aconseguir-ho, dos singulars gurus de l’amor els faran passar proves insòlites que no sols els avaluarà com a parella, sinó que també es veuran obligats a lluitar per les seues pròpies vides.

Com a alternativa, el dissabte 28 a les 17h i el diumenge 29 de novembre a les 16:30h, també arriba a la sala fosca del cinema local “Shin Chan en Australia. Tras las esmeraldas verdes”, una pel·lícula japonesa d’anime protagonitzada pel xiquet Shinnosuke Nohara i tota la seua família. En aquest nou lliurament de la franquícia, Misae proposa que tota la família viatge a Austràlia aprofitant una oferta de lluna de mel. Així, els Nohara arriben a una illa pràcticament inexplorada on una llegenda parla d’un nuvi que serà entregat a una princesa a canvi d’un tresor. Una nit, una misteriosa tribu d’emmascarats rapta a Hiroshi, a qui han identificat com el “nuvi”. Misae eixirà amb Shin Chan i Himawari a la recerca d’Hiroshi, però s’entropessaran amb Indiana Junko, una caçatresors que també tracta de localitzar al “nuvi” per a fer l’ofrena pel seu compte i emportar-se el tresor. El problema és que ella no és l’única, ja que diversos caçatresors persegueixen un objectiu similar.

Les entrades per a gaudir de les estrenes més actuals al cinema de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les amb antelació, per via telemàtica. El Centre Cultural Tívoli té activat el protocol de mesures sanitàries contra la COVID-19.